Tertúlia ICRE – Parlem amb Marta Pruna

El dilluns 3 de febrer tindrem una nova sessió de Tertúlies ICRE. Aquest cop conversarem amb Marta Pruna.

Marta Pruna es escultora, llicenciada en Belles Arts, Erasmus-Beca Sócrates al StäedelSchule (Frankfurt am Main), títol de Suficiència Investigadora i doctorat. 16 simposiums arreu d’Europa i Àsia. Exposicions contínues des de 1995. Compta amb diversos premis i la seva obra s’inclou en moltes col.leccions privades i fundacions. Des del 2001 viu i treballa en el camp.

Una figuració abstracte, un tall abrupte de radial o motoserra dibuixa formes humanes, fa formes totèmiques, amb mirades amb equilibri i harmonia, fora del temps, sempre actuals…..”.

“Estimo la natura com estimo els éssers humans, i de cada un n’aprenc. M’agrada parlar dels morts llegits perquè m’han donat el que sóc (mirada cap al passat per entendre el present) i agraeixo la vida viscuda…amb tot, el que cerco és positivar-ho, i perquè gràcies a tot em transformo per crear”.

“Comunicar, connectar, harmonia, cada vivència és única…com les escultures. No crec tant en les sèries, ni mides megalòmanes. Si fas el millor que saps cada cop, mires de sorprendre’t. Llibertat, espai i silenci són essencials pel meu treball. Vulnerable i alhora indomable”.

Marta inserta el seu art dins la natura i, darrerament ha creat “El Camí dels 7 Sentits”. Un recorregut que ja conté unes vint obres integrades al paisatge.

més info: Cami dels 7 sentits

Dia 3 de febrer a les 19:30h

Llibreria Pròleg. Carrer de Sant Pere Més Alt, 46, 08003 Barcelona